Magyar Napkollektor

Solarkollektor - Napkollektor - Péter Impex Kft A Péter Impex Kft által kifejlesztett napkollektor magyar fejlesztés, magyar gyártás. Rendelkezik magyar és EU közösségi mintaoltalommal, TÜV minősítéssel.

Friss topikok

Linkblog

Partner Oldalak

Napkollektor - észrevételek a Szent István Egyetem termékismertető leírásához

2008.08.13. 12:19 magyar-napkollektor

Péter Impex - Napkollektor

 

A Gödölői Szent István Egyetem által elvégzett összehasonlítási mérések kielemzésére felkértünk egy a témában szakvizsgázott tanárt, aki természetesen örömmel elvállalta, hiszen nagy érdeklődéssel figyel minden kapcsolodó kutatási eredményt.

Felkérésünkre a következő szempontokra helyezte a hangsúlyt:

  • a hasznos hőtelyesítmények összehasonlítása
  • a hatékonyság összehasonlítása
  • a telyesítmény érték-ár összehasonlítása 

Az mérések kiértékelése nagyon érdekes és részünkre nagyon fontos eredményeket hozott, ugyanis visszaigazolta elvárásainkat.

Mostantól büszkén mondhatjuk, hogy az álltalunk kifejlesztet szelektív bevonatú sík napkollektor megfelel az EN 12975-1-2/2006 szabvány előírásainak, rendelkezik TÜV minősítéssel, minősége, teljesítménye mindenben megfelel a kor elvárásainak és felette áll minden egyéb jelenleg a forgalomban megvásárolható hasonló terméknek.

Bővebben: http://www.solarkollektor.hu/napkollektor_publikaciok

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://magyar-napkollektor.blog.hu/api/trackback/id/tr76614061

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása