Magyar Napkollektor

Solarkollektor - Napkollektor - Péter Impex Kft A Péter Impex Kft által kifejlesztett napkollektor magyar fejlesztés, magyar gyártás. Rendelkezik magyar és EU közösségi mintaoltalommal, TÜV minősítéssel.

Friss topikok

Linkblog

Partner Oldalak

Napkollektor: Szent István Egyetem termékminősítése

2008.08.12. 10:35 magyar-napkollektor

Felkérésünkre a Gödöllői Szent István Egyetem szakmunkatársai összehasonlítási méréseket végeztek az álltalunk kifejlesztett szelektív bevonatú sík napkollektor és az akkori listavezető szintén sík napkollektor között.

Ezen mérések, melyek teljesen azonos feltételek között történtek, célja az volt, hogy kiderüljön tulajdonképpen mit is tud az új fejlesztésű napkollektor, eredményes volt-e a befektettet energia, megérte-e a ráfordított költséget, s ha igen az legyen visszaigazolva egy semleges harmadik fél álltal.

A mérések három fő szempontra terjedtek ki:

  • A napkollektor új szerkezeti megoldása
  • A napkollektor viszonyulása a napsugárzás hatására
  • Az új napkollektor hatásfoka

A Gödöllői Szent István Egyetem napkollektor termékminősítéséből kiderül, nagyon is megalapozott volt a feljesztő várakozása, az eredmények önmagukért beszélnek. Ezek az eredmények biztosították a további lendületet és tették lehetővé a sorozatgyártás elindítását.

Péter Zoltán
napkollektor termékfejlesztő

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://magyar-napkollektor.blog.hu/api/trackback/id/tr9611986

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása